Binnen
Horren

Alzon Zonwering biedt voor iedere deur of raam een perfecte oplossing op maat om alle insecten buiten te houden. Een hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC-mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. 

Wij werken samen met Unilux om voor u de beste prijs en kwaliteit te krijgen. Unilux is gespecialiseerd in horren en door onze samenwerking kunnen we het beste product voor u vinden. U kunt via deze link bij Unilux bestellen.

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een rolhor. Een rolhor is ook uitermate geschikt voor ramen die buiten handbereik liggen. Bediening van de hor is in dit geval met een trekkoord.

De oprolbare hordeur wordt meestal gemonteerd in gewone deuren, maar is ook zeer goed toepasbaar voor schuifpuien en openslaande deuren. Door een uniek veersysteem rolt de deur automatisch achter u dicht en dit system zorgt er tevens voor dat het gaas goed strak blijft zitten.

Houd insecten buiten!

De inzethor garandeert een naadloze afsluiting van de binnen- of buitenzijde van vensters. Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden.

De scharnierende hordeur is leverbaar in drie uitvoeringen, met een normaal scharnier, met zelfsluiter en met dubbelwerkend scharnier. Elke scharnierende hordeur is precies loodrecht, hierdoor zal het nooit de grond of het plafond beschadigen. De scharnierende hordeur zorgt voor een solide en zeer stevige constructie. 

De schuivende hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting. De robuuste, maar uiterst stijlvolle deur vraagt slecht weinig ruimte. Ook op het balkon bijvoorbeeld is deze oplossing ideaal.

Door het geplisseerde horgaas, de elegante vormgegeven treklijst en een zeer lage ondergeleider is de plissé hordeur een ideale oplossing om insecten buiten te houden. De geplisseerde vorm maakt het gaas beter inzichtbaar voor mens en dier. Hierdoor is er minder kans op beschadiging van het gaas. Het gaas vouwt zich op, waardoor een zeer klein pakket ontstaat. De ondergeleider van de plissé hordeur is slechts enkele mm hoog. Daardoor blijft de deuropening voor bijvoorbeeld rolstoelen toegankelijk. Doordat de hordeur niet op spanning staat, maar functioneert door middel van een schakelmechanisme kan ze op iedere gewenste stand blijven staan. De hordeur is dan ook eenvoudig te bedienen door kleine kinderen, Daarnaast is het ook mogelijk om twee deuren tegen elkaar te plaatsen. De ideale oplossing voor schuifpuien.