Binnen
Lamellen

De keuze is enorm en varieert van faux suède, PVC tot aluminium - allen in diverse tinten, lamelbreedtes en stofbehandelingen.

De collectie lvan Alzon Zonwering is een optimale combinatie van de natuurlijke pracht van textiel en de praktische voordelen van lamellen waardoor deze raambekleding uitgroeit tot een modieuze en praktische eenheid. Alzon Zonwering biedt meer structuren en dessins dan ooit tevoren, zoals weelderig fluweel, luxueus linnen, unieke geweven houtsoorten en verder een exclusief aanbod ton-sur-ton, retro, geometrische dessins en bloemendessins.Van zacht lichtdoorlatende tot dicht geweven materialen - deze nieuwe stoffen bekleden zelfs de grootste ramen met gratie.

Bediening kan zowel handmatig, met een koord-/kettingbediening, als met elektromotoren. Met gemetalliseerd textiel kan visueel comfort op de werkplek worden gerealiseerd, met behoud van doorzicht.

Binnen de verticale lamellen productengroep zijn verschillende textieltransparanties beschikbaar om aan te sluiten bij de wensen en eisen rondom de werkplek. Onze project textielsoorten zijn vlamvertragend conform de strengste Europese normen en beschikken tevens over het Öko-tex 100 certificaat (milieuvriendelijk).

De aluminium collectie biedt nu een aantrekkelijke metallic finish naast het uitgebreide kleurengamma en zilvertinten. Deze collectie geeft ramen een moderne, strakke uitstraling.

Speel met licht en schaduw, want in de PVC collectie vindt u stijlvolle nieuwe ontwerpen en perforatiemogelijkheden. Verschillende soorten perforaties in één lamel maken het mogelijk zelf de mate van lichtinval te bepalen. Door de antibacteriële finish is de PVC collectie perfect geschikt voor horeca en medische toepassingen.

Belangrijkste voordelen:

  • Makkelijk en soepel te bedienen.
  • Duurzaam.
  • Spaart energie.