Binnen
Plisségordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben we in mooie plooistoffen met een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. Warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plisségordijnen zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

Plissés zijn zeer geschikt voor gebruik in kantoren. Zeker daar waar beperkte montageruimte beschikbaar is. Met zijgeleidingsprofielen kunnen deze producten vrijwel volledig in het raamkozijn geïntegreerd worden. Zeker voor draai- en kiepramen is deze oplossing perfect.

Belangrijkste voordelen:

  • Makkelijk en intuïtief te bedienen.
  • Kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape.
  • Profiel- en draadgeleiding mogelijk voor bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en -deuren.
  • Beperkte pakkethoogten (een plissé van 2 meter hoog is opgetrokken slechts 50 mm hoog).
  • Duurzaam.

Twin plissé: Het optimale product voor doorzicht en visueel comfort. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden, zodat zichtcontact behouden blijft en het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt. De degelijke profielen, het gepatenteerde koordremsysteem en het hoog kwalitatieve textiel zijn ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur

Alzon Zonwering biedt de keuze uit meerdere Plissé producten. Keuze uit meerdere textielsoorten, vele kleuren, van ultratransparant tot black-out. In breedtes variërend van 20 cm tot maximaal 3,90 meter en tot 3,60 meter hoog. Afhankelijk van de toepassing heeft Alzon Zonwering altijd een passende oplossing.

Alzon Zonwering biedt de keuze uit meerdere Plissé producten. Keuze uit meerdere textielsoorten, vele kleuren.