Alzon

Alzon Zonwering

Ben je op zoek naar goede zonwering of raambekleding? Alzon Zonwering is het perfecte bedrijf voor u. In de showroom in Tilburg zal Alzon Zonwering u persoonlijk en aandachtig helpen en diverse oplossingen voor u zoeken. Je treft bij Alzon Zonwering zonneschermen zoals knikarm schermen en uitvalschermen, maar ook voert Alzon Zonwering andere zonwering oplossingen zoals markiezen, rolluiken, jaloezieen, gordijnen en nog veel meer. Kom gerust een keer langs in onze showroom in het centrum van Tilburg, namelijk: Goirkestraat 24, 5046 GK, Tilburg. Voor een routebeschrijving kunt u hier klikken.

Over ons

Elke situatie vraagt om een andere oplossing en Alzon Zonwering uit Tilburg adviseert je hierin graag. Zonwering voor het terras vraagt om een andere afscherming dan de woonkamer, wij hebben ruime ervaring met deze vraagstukken en willen u graag helpen. Waar u ook naar op zoek bent, ons team is bereid om u openhartig te helpen bij het vinden van uw oplossing.

Onze merken

HAROLSomfySchlappi MarkiezenRainbowLUXAFLEXVersosolKvadrat ShadeVeluxVriescoVadianUnilux

Voor binnen

 

Alzon Zonwering heeft een ruim assortiment voor binnenproducten. Voor gordijnenshutters, jaloezieën, vouwgordijnenrolgordijnen, lamellenplisségordijnen en horren kunt u bij ons terecht. We werken met topmerken voor de beste kwaliteit en we geven graag advies op maat.

Voor buiten

 

Alzon Zonwering heeft tevens een ruim assortiment aan producten voor buiten. We zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende producten: zonneschermenscreensuitvalschermen, buitenjaloezieën, rolluikenmarkiezen, patio zonwering en terrasverwarming. Kom gerust langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom!

Onze openingstijden


Woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Maandag, dinsdag en zondag gesloten