Buiten
Screens

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen.

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor is onze collectie (windvaste) screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten.

Windvaste Screens


Kenmerkend voor de windvaste screens van Alzon Zonwering is dat het doek in alle standen op spanning worden gehouden. Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de kap bescheiden gebleven: slechts 95mm in doorsnede.

Screens met ritsgeleiding SC800

  • Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
  • In elke positie windvast
  • Geen opening tussen geleider en doek
  • Het doek wordt mooi strak gehouden
  • iIn gesloten positie is het screen insectenwerend combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage)